Közösségi közlekedés: a városban, Velünk - Tüke Busz Zrt. Játékos feladatok, érdekes megoldások a közösségi közlekedésről: mesebusz program, Keressük Krisztiánt és Alexandrát vaktérképes játék

2023. szeptember 22., péntek 10.00
Résztvevő: 
Program helyszíne: 

A Tüke Busz Zrt. társadalmi szerepvállalásában összeállított programjának fő célja, hogy a közösségi közlekedésben minden nap a kulturált közlekedés napja legyen. Társaságunk meghatározó szerepet vállal a biztonság- és környezettudatos közlekedési magatartásformák széles körű terjesztésében. „Keressük Krisztiánt és Alexandrát” játékunkban 530 pécsi autóbuszmegálló között mintegy 30, igazán érdekes elnevezésű és hangzású buszmegállót kereshetnek vaktérképen a játékosok. Hol található a Kálinger, a Márialak és a Katólak? Melyik városrészben található az Ördögárok, van-e csárda a Csárda megállóhely közelében, és valóban három híd van-e a Háromhíd elnevezésű megálló közelében?
Óvodások és a kisiskolás korosztály részére készítettük el Mesebusz füzetünk második kiadását: színezőkkel, ragasztható matricákkal, labirintusjátékkal, autóbusz- bemutatóval várunk minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat, a Tüke Busz Zrt. standján!